Tuotesarjat

Hoidoissamme käytetään vain parhaita tuotteita ja välineitä. Tarkasti testatut tuotteet ovat turvallisia ja takaavat sinulle hehkuvan olon. Vain parasta sinun hyvinvoinnillesi.

Celestetic Professionals

Medikaalisen tason ihonhoitosarja Belgian Brysselistä. Sarja antaa ratkaisut ihon erilaisiin ongelmiin cosmeceutical -raaka-aineisiin perustuvalla teholla. Cosmeceutical tarkoittaa raaka-ainetta, jonka vaikutukset ovat lääketieteellisen ja kosmeettisen aineen väliltä.

Celestetic-sarjaan kuuluvat hoitolassa tehtävät kemialliset kuorinnat eli happohoidot. Celestetic-hapot takaavat turvallisen ja tehokkaan tavan hoitaa ihon erilaisia ongelmia. Happokuorintasarjasta löytyy kaikenikäisille ja jokaisen ihon tilaan sopiva hoito. Happokuorinnalla on välitön kirkastava, heleyttävä vaikutus ihoon.

Celesteticin HydraPeel-ihonhoitolaite kuorii ihoa, poistaa epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Samalla HydraPeel-hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa.

Jean D’Arcel

Jean D’Arcel -kosmetiikka on kehittänyt hoitolahoitoja ja valmistanut kauneudenhoitotuotteita jo viidenkymmenen vuoden ajan.

Jean D’Arcel on sitoutunut tiukasti turvallisuuteen ja eettisyyteen kosmetiikassa. Tuotesarja on lähtöisin Saksasta, jossa sijaitsee yrityksen kosmetiikkatehdas sekä ja tutkimuslaboratorio.

Jean D’arcel -sarjaan kuuluvat laaja valikoima kotihoitotuotteita sekä hoitolassa tehtäviin kasvohoitoihin lukuisia ammattituotteita. D’arcelilta löytyy oma hoitolassa tehtävä AHA-Care hedelmähappo-kasvohoito.

Inlei

InLei on markkinoiden ensimmäinen patentoitu brändi, joka takaa ripsien ja kulmakarvojen vahvistumisen ja kasvun käsittelyiden myötä. Tämä perustuu aineiden sisältämään keratiiniin ja patentoituun three regeneration -yhdisteeseen. Tämä käsittely ei siis rasita ripsiä tai kulmakarvoja, vaan päinvastoin!

Footlogix Pediceuticals

Footlogix on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa ”medi meets pedi”, eli lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.

Footlogix-perheen tuotteet perustuvat tieteellisen tutkimuksen ja ainutlaatuisten raaka-aineiden yhdistelmien kokonaisuuteen , jotka on kehitetty yhdessä lääketeollisuuden ja jalkahoitojen ammattilaisten kanssa.

Saules Fabrika

Saules Fabrika-vartalonhoitotuotteet ovat 100% käsintehtyjä.

Valikoimasta löytyy kosteuttavat vartalokuorinnat, -vartalovoiteet, -suihkusaippuat ja käsisaippuat.

Mesauda Milano

Mesauda Milano on meikki- ja ihonhoitotuotteiden brändi Italiasta.

Norvell

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittavaikutuksia. Norvell-tuotteilla saat luonnollisen rusketustuloksen ilman oranssiin vivahtavia sävyjä. Täydellinen rantalook!

Norvell-suihkurusketus on 100% vegaaninen eikä se sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja, gluteenia tai pähkinää. Sarjan tuotteet ovat saaneet Petan Cruelty Free ja Cruelty Free International -sertifioinnit.

Four Reasons

FOUR REASONS PROFESSIONAL

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

FOUR REASONS COLOR MASK

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.